A web-o-matic Online szolgáltatás-csomag kisvállalkozások számára,
amely segítségével a lehetõ lealacsonyabb költséggel,
készíttethetik el, tarthatják fent partnereink honlapjukat!

- NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
- SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM TÁRHELY,
- A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ, 
- KEVESEBB MINT NAPI 20 FT-TÓL
- TÖBB SZÁZ GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT

Mi is ez tulajdonképpen ?
Csomagok
Próbálja ki INGYEN!
Lépésről - lépésre
Segítség
BELÉPÉS PARTNEREINKNEK
Név:
Jelszó:

MEGRENDELÉS
Rendelje meg szolgáltatásunkat !

Light csomag + ingyen domain név
Classic csomag + ingyen domain név
DeLuxe csomag + ingyen domain név

HÍREINK

Régi dolgok történtek

Logo, névjegykártya, levélpapír elkészült, már nem >>>

Új dolgok történtek

anyagi lehetőségeimet. Majd egy barátom mesélt a web-o-matic-ról, és a úgy gondoltam szánok rá öt percet... Megérte! >>>

 

HONLAPPAL NEM RENDELKEZŐ ÉRDEKLŐDŐKNEK

Még nincs honlapom, mi a teendőm ?

Ha Ön még nem rendelkezik weboldallal,de tervezi annak elkészít(tet)ését olvassa végi figyelmesen rövid tájékoztatónkat! Ha ajánlatunk nem is nyeri el tetszését, bizonyára sok hasznos információt szerezhet rövid tájékoztatónkból, amely segítségére lehet Vállalkozása on-line jelenlétének legoptimálisabb megvalósításában.

Statikus honlapok

A statikus honlapok lényeges jellemzője, hogy a honlap minden egyes oldala egy-egy különálló file, ami egy-egy linkre kattintva az oldalakat tároló számítógépről kerül letöltésre, és jelenik meg az Ön számítógépén.
Igényes statikus honlap elkészítése nem nélkülözheti egy jól képzett szakember munkáját, aki az Ön instrukciói alapján ezeket a különálló oldalakat a megfelelő célprogramok segítségével elkészíti, felépíti az oldalak közötti kapcsolatokat (ha egy linkre kattintok, a megfelelő oldal töltődjön le). Sok esetben azonban annak ellenére, hogy a honlap-készítő megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítsa, nem a kívánt eredmény születik. De általában többszöri módosítás után Ön elégedetten dőlhet hátra, mert a honlap elkészült.

De...

A sikeres internetes jelenlét nem ér véget a honlap elkészültével, sőt az "igazi munka" még csak ezután következik, ahogyan egy új üzlet, vállalkozás elindítása sem ér véget az üzlet, iroda megvásárlásával, berendezésével.

Az oldalak karbantartása, a látogatók, potenciális ügyfelek megnyerése, információigényeinek kielégítése, a cége termékeinek népszerűsítése, tetszetős köntösbe öltöztetett friss információk közzététele, az aktuális árak, új termékek, szolgáltatások, referenciák megjelenésének frissen tartása legalább anyira elengedhetetlen az on-line megjelenés esetében, mint egy üzlet, iroda stb. esetében.

Ön vásárolna szívesen,
egy olyan üzletben ahol a legtöbb amit sikerül egy adott termékről való információkérésünkre válaszul kapnunk, hogy "bal oldalon a harmadik polc", vagy inkább olyan cégtől rendeli meg az Ön által igényelt szolgáltatást, ahol az adott szolgáltatóról a telefonszámon kívül semmit nem tud, telefonhívására pedig "…nemtudom…nemtudom, küldök Önnek faxon egy ("soha meg nem érkező")árlistát" választ kapja?

Ugye nem.

A bő- és friss tartalom, az igényes ügyfélkiszolgálás ugyanilyen fontos egy honlap esetében is.
A közösségteremtő eszközök használata (pl. fórum modul), a kapcsolattartás a potenciális vevőkkel (hírlevél modul, regisztrációs modul), vagy vásárlói véleményének ismerete cégéről, termékéről, szolgáltatásáról (szavazógép modul, vendégkönyv modul) jelentős előnyhöz juttathatja Vállalkozását a konkurrenciával szemben, jelentős költségmegtakarítást jelenthet Vállalkozása számára, mivel ezen marketing-eszközök használatának költsége minimális a szokásos off-line eszközökhöz (telemarketing, dm levél, hirdetés, stb.) képest.

Az online jelenlét vonatkozásában nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy elavult adatokat tartalmazó, nehézkes weboldal nemcsak, hogy nem segít, de egyenesen árthat is Vállalkozásának, mivel az internetet böngészőket általában itt éri az első benyomás cégéről.

A friss a kor elvárásainak megfelelő statikus honlap üzemeltetése havi szinten is jelentős költségeket, és időt emészt fel. A módosításokat először a szakembernek kell eljuttani, majd ő idejétől függően elvégzi a kívánt változtatásokat (sok esetben nem úgy, ahogyan kértük), egy-két nap esetleg hét alatt, természetesen megfelelő díjazás ellenében.

Dinamikus honlapok

A dinamikus honlapok esetében , a statikusok oldalakkal ellentétben (több más mellett) nincs szükség minden egyes oldal elkészítésére, ezáltal jelentősen csökkentve az előállítás költségeit, mivel az oldalak készítését egy inteligens program végzi, különválasztva a tartalmi és a formai elemeket. A formai elemekből (az oldalak állandó grafikai elemei, design-ja, maga a sablon) és a tartalmi elemekből (a honlapon megjelenő szövegek, képek, árlista, stb.) előre meghatározott, beállított metódus szerint akkor kerül egy oldal előállításra, amikor a látogató a megfelelő hivatkozásra kattintva azt látni szeretné.

A web-o-matic szolgáltatást igénybevéve, Ön egy olyan korszerű, dinamikus honlap tulajdonosa lehet, amely minden tekintetben megfelel a jelen kor elvárásainak!

Light csomag 

5 oldal
10 Mb Tárterület,
5 db email cím.

Classic csomag

10 oldal
20 Mb tárhely,
10 db e-mail.

DeLuxe csomag

20 oldal
50 Mb tárhely
20 db e-mail.

5.900,- Ft / hó
7.900,- Ft / hó
9.900,- Ft / hó